Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

росія перекидає резерви в Курську область з Харківського напрямку – ЗМІ

Російське Міністерство оборони показало відео з перекиданням резервів у Курську область для відбиття українського наступу. На одній з цих вантажівок видно тактичний знак окупантів, які воюють на Харківщині.

Про це повідомляє The Insider.

Зокрема, на відео здебільшого представлені вантажівки з особовим складом – на кшталт тих, які були знищені ударом ЗСУ в районі Рильська в ніч на п'ятницю. Також на кадрах можна помітити 122-мм гаубицю Д-30 і досить рідкісну машину – пускову установку РСЗВ «Град-1», вмонтовану на артилерійському тягачі МТ-ЛБ замість звичної вантажівки.

Зокрема, російське оборонне відомство намагалося ретельно приховати маркування і тактичні знаки на машинах окупантів, однак їм не скрізь це вдалося.

Так, на одному з автомобілів можна розгледіти тактичний знак «перекреслений квадрат», який використовується російськими військами, що воюють на півночі Харківської області. Раніше російські ЗМІ публікували кадри перекидання танків у район Суджі, причому на одному з тягачів був такий самий тактичний знак.

«Це свідчить про те, що російське командування перекидає в Курську область війська, які брали участь у боях на півночі Харківської області або готувалися до боїв там», – зазначають журналісти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ