Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Росія починає масштабні військові навчання у шести регіонах

З 24 серпня в Росії почнуться масштабні військові навчання в шести регіонах Західного і Центрального військових округів. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на Міноборони РФ.

Згідно з повідомленням, навчання щодо всебічного забезпечення угруповання військ (сил) проходитимуть згідно з Планом підготовки ЗС РФ.

"Мета навчань - перевірка ступеня готовності органів військового управління, з'єднань і військових частин до проведення заходів всебічного забезпечення, вдосконалення алгоритмів роботи органів військового управління, практичне відпрацювання питань матеріально-технічного, інженерного, морально-психологічного забезпечення, а також організації зв'язку, радіаційного, хімічного і біологічного захисту при розгортанні, перегрупування і застосуванні угруповання військ (сил)", - заявили у Міноборони.

Практичні дії проходитимуть з 24 до 29 серпня. У навчаннях візьмуть участь близько 6 000 військовослужбовців та до 750 одиниць озброєння, військової та спеціальної техніки.

На полігонах "Донгуз", "Тоцкое", "Трігуляй" і "Чапаєвськ" відпрацьовуватимуться питання наведення залізничних і автодорожніх мостів, залізничних переправ, розгортання польового аеродрому, забезпечення побутових потреб військ при їх перегрупування, організація медичного забезпечення та комендантської служби.

Під Ярославлем заплановано використання наплавного залізничного мосту НЖМ-56 через річку Волга загальною довжиною понад 760 метрів, збірка комбінованого автодорожнього мосту довжиною 340 метрів і наплавного залізничного мосту через річку Вятка в Кіровській області, зазначається у повідомленні.

В Ульяновську планується розгортання складської інфраструктури на обох берегах річки Волга, вантаження і перевезення техніки і матеріальних засобів річковими поромами з барж-майданчиків і чотирма 170-тонними поромами з комплекту понтонно-мостового парку.

Українська правда

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ