Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Росія вперше фактично визнала можливість вступу України до НАТО

Росія починає якось усвідомлювати, що це не цирк, і що це серйозно, і що дійсно Україна і Грузія можуть вступити до НАТО.

Про це заявив ведучий "Прямого" Матвій Ганапольський.

"Я вперше почув, що Росія починає якось усвідомлювати, що це не цирк, і що це серйозно, і що дійсно Україна і Грузія можуть вступити до НАТО. Розумієте? Оце для мене феноменально. Коли закінчилася попередня програма, де були політологи, ми там жваво у коридорі розмовляли про це. Тому що, розумієте, взагалі було таке: "При нас даже не говорите это. Вы что, какое НАТО. Украина и НАТО? Ответ будет страшный. Вы даже не представляете, какой будет страшный ответ. Вы там в Киеве вообще не понимаете, что с вами будет, со всей страной". Пам’ятаєте, Путін сказав, що це може призвести до втрати частини української території. Це він сказав уже після Донбасу і Криму. Тобто все це особисто мною сприймалося як "drang nach Kiew". А сьогодні з’ясовується інша картина…", - сказав Ганапольський.

Нагадаємо, вступ України і Грузії в НАТО стане колосальною проблемою для Російської Федерації і змусить її "оборонятися".

Прямий канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ