Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські окупанти відправили в Росію два “КамАЗи” з трупами, - розвідка

Продовжується вивезення тіл вбитих російських військовослужбовців на територію РФ. 5 лютого з моргу обласної лікарні ім. Калініна (Донецьк) до Ростов-на-Дону відправлено два автомобілі “КамАЗ” з вантажем “200”. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Обстановка в районі проведення АТО залишається напруженою. Продовжується застосування російськими окупаційними військами танків, 122 та 152-мм артилерійських систем з вогневих позицій, розташованих поблизу об’єктів цивільної інфраструктури.

На Донецькому напрямку, на виконання злочинних наказів російського командування, здійснюються обстріли житлових будинків артилерійськими підрозділами 11 окремого мотострілецького полку та окремої артилерійської бригади 1 АК (Донецьк) ЗС РФ.

З метою залякування населення тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей та формування антиукраїнських настроїв в громадських місцях “спеціальними групами осіб” активно поширюється інформація про наступ Збройних Сил України найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ