Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Російські окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості

Як повідомили в прес-центрі АТО, російські окупаційні війська продовжують порушувати Мінські домовленості. З початку доби вони 37 разів відкривали вогонь по українських підрозділах в районі проведення АТО, 9 з них з забороненої важкої артилерії.

На Донецькому напрямку ворог випустив понад дві сотні смертоносних снарядів. Під ворожі обстріли зі 122 мм артилерії потрапили Луганське та Ленінське, 152 калібр противник застосував по позиціях у Троїцькому та тричі по Семігір’ю. Вогню з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї протистояли українські воїни на ділянці Торецьк - Авдіївка. У Новоселівці, Новгородському та Верхньоторецькому ворог до того ж застосував БМП, а у Троїцькому танк.

На Маріупольському напрямку ще до світанку російські окупанти обстріляли опорні пункти сил АТО в Мирному, застосувавши артилерію 122 калібру. Мар’їнка, Павлопіль та Красногорівка були обстріляні з мінометів та гранатометів, а позиції у Новогригорівці зі стрілецької зброї. Знову відбулось бойове зіткнення з застосуванням стрілецької зброї та ГП-25 в районі Богданівки, де наші захисники дали гідну відповідь ворожому вогню. 

На Луганському напрямку під артилерійський вогонь 122 мм калібру потрапили Новозванівка та Калинове-Попасне. По позиціях в Золотому вівся прицільний вогонь зі 120 мм міномету та автоматичного станкового гранатомету. Поблизу Новоолександрівки та Новотроїцького ворог відкривав здебільшого гранатометний вогонь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ