Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ростислав Новоженець звертатиметься до Президента і майбутнього уряду з приводу повернення преференцій СЕЗ «Яворів»

Через постійну депутатську комісію Львівської обласної ради з питань інвестиційної діяльності та прикордонного співробітництва на ім’я Президента України Віктора Ющенка та сформованого у майбутньому уряду надійде заява про повернення преференцій спеціальній економічній зоні «Яворів». Про це у коментарі «Гал-info» повідомив заступник голови постійної депутатської комісії екс-голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець.
«Якщо до часу проведення майбутнього засідання ЛОР  (22 червня) буде сформований новий уряд, то відповідна заява буде оприлюдненна вже на цій сесії», — запевнив Ростислав Новоженець.
Екс-голова Яворівської РДА переконаний, що скасовуючи вільну економічну зону, Львівщина підриває довіру до інземних інвесторів. Крім того, суб’єкти виробництва, які вже розгорнули свою діяльність у Яворові, потрапили у дуже непрості умови, що формуватиме негативний імідж регіону.
Ростислав Новоженець звільнений з посади голови Яворівської РДА через низькі соціально-економічні показники району, подання на звільнення зробив голова ЛОДА Петро Олійник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ