Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Розглянуто фінансові плани ДП «Міжнародний аеропорт «Львів», ДАП «Львівські авіалінії» та Львівської залізниці

Днями за ініціативи управління економіки Львівської облдержадміністрації проведено засідання обласної робочої групи з питання погодження фінансових планів підприємств державного сектора економіки Львівської області.
Головував на нараді заступник голови облдержадміністрації Валерій П’ятак. У засіданні також взяли участь керівники Державної податкової адміністрації у Львівській області, головного фінансового управління ОДА, галузевих управлінь ОДА.
Високопосадовці розглянули результати виконання фінансових планів за 2005 рік державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів», державного авіапідприємства «Львівські авіалінії» та Львівської залізниці.
На засіданні також розглядалися основні показники фінансових планів на 2006 рік, заходи щодо їх виконання та забезпечення перерахувань запланованої частки прибутку до Державного бюджету.
Як повідомив „Гал-info” заступник начальника управління економіки Львівської облдержадміністрації В’ячеслав Голуб, зараз готують протокольне рішення по засіданню. 9 березня його мають розглянути та затвердити.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ