Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розпочалася реєстрація на перший Форум волонтерства у Львові

9 грудня волонтерів та активістів запрошують на Форум волонтерства, який цьогоріч вперше відбудеться у Львові. Слоган заходу – «врятувати рядового волонтера». Про це повідомили у пресслужбі ЛМР

Тут не тільки обговорять актуальні проблеми волонтерської спільноти, але й спробують знайти рішення та необхідні інструменти для їх вирішення. Зареєструватися можна до 5 грудня.

«Ми познайомимо вас з інструментами та практиками, які допоможуть збільшити ефективність волонтерської діяльності, розповімо про успішні кейси волонтерів, спільно визначимо виклики волонтерської спільноти та обговоримо їх із представниками влади та відомими волонтерами», – розповіли організатори форуму.

Окрім того, учасники матимуть можливість не тільки послухати, але й налагодити нові співпраці та нетворкінг під час події.

На Форумі будуть обговорювати:

  • успішні (і не дуже) кейси волонтерства; 

  • інституційна підтримка волонтерів від міста, держави та міжнародних організацій;

  • правові аспекти волонтерської діяльності;

  • як зробити так, щоб волонтерити було легше, а волонтерів стало більше.

Спікерами Форуму стануть відомі представники волонтерської спільноти України, правозахнисники, представники місцевого самоврядування та органів центральної влади України.

До участі запрошують:

  • волонтерів, які активно займаються благодійністю чи волонтерством;
  • представників громадських організацій та благодійних фондів;
  • активістів;
  • представників органів державної влади та місцевого самоврядування, що залучені в розробку політик, об’єктом яких є волонтерська діяльність.

Реєстрація на Форум волонтерства триває до 5 грудня 2023 року за посиланням.  

Деталі події, а також програму шукайте на сторінці події Форуму волонтерства у Facebook.

Довідка

Форум волонтерства у Львові організовує КУ Інститут міста та Львівська міська рада у партнерстві з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах впровадження проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення» за підтримки Уряду Швеції, програми «Польська допомога в цілях розвитку» Міністерства закордонних справ Республіки Польща та Ради Європи в рамках проєкту «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ