Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Розпочалось онлайн голосування за «Міс Україна 2023»

Сьогодні, на офіційному сайті Національного конкурсу «Міс Україна» розпочалось онлайн голосування за «Міс Україна 2023».

І цього разу все по-новому: кожен українець може стати суддею та обрати майбутню представницю  нашої країни на міжнародній арені Miss World 2023. 

Призовий фонд переможниць конкурсу «Міс Україна 2023» буде використаний на потреби Міжнародного центру підтримки жінок і дітей «Місто Добра», який приймає дітей та матерів, постраждалих внаслідок  війни, втратили домівки або стали жертвами насильства. Іншу частину коштів буде зібрано за допомогою донатів, які зберуть учасниці конкурсу «Міс Україна 2023».

Посилання на голосування https://missukraine.ua/contestants-2023

З метою досягнення максимального внеску у розвиток та підтримку центру "Місто Добра", цьогорічна переможниця конкурсу "Міс Україна 2023" бере на себе важливу місію на “Miss World”: залучення уваги міжнародної спільноти, ресурсів та фінансів для допомоги проєкту, донесення до глобальної громадськості важливості підтримки жінок та дітей, які постраждали від війни.

Своїм голосом ви маєте можливість зробити внесок у вибір переможниці, яка буде презентувати нашу незалежну та мужню країну перед усім світом. Але це не просто вибір, це повідомлення про те, що наші цінності, історія та доля мають вагу та важливість. Кожен голос – це шанс змінити життя учасниць та спрямувати ще більше сил України до перемоги.

Нехай ваш голос стане свідченням вашої віри в майбутнє, відданості нашій країні та бажанням змінити світ на краще. Голосуйте за учасницю, яка для вас символізує все найкраще в Україні: красу, силу духу та невгасиму волю до перемоги.

Ознайомитись з учасницями можна на сайті Національного конкурсу «Міс Україна».

Нагадаємо, що фінал «Miss World 2023» цьогоріч буде проходити в Індії 9 грудня під гаслом «Краса з метою». Володарка корони «Miss World» разом з відповідними організаціями здійснює благодійні місії більш ніж у 100 країнах світу. «Miss International 2023» проходитиме у Токіо, 26 жовтня. Конкурсантки є послами миру та краси. На фіналі «Miss International» учасниці презентують свої програми про гуманітарну місію щодо необхідності миру на Землі. «Miss Earth 2023» відбудеться у Вʼєтнамі, 16 грудня. Переможниця «Miss Earth» стає представником їх фонду по програмі ООН та присвячує свій рік просуванню конкретних проєктів і вирішує проблеми, пов’язані з навколишнім середовищем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ