Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розпочато набір до Відкритого університету реформ

Розпочався прийом заявок на навчання у Відкритому університеті реформ. Університет є освітнім проектом Реанімаційного пакету реформ та Центру демократії та верховенства права, - Освіта.ua

Учасником проекту може стати будь-яка молода людина, яка прагне реалізуватися у громадському секторі, хоче приєднатися до творення та впровадження реформ у країні, отримати практичні навички та знання.

Організатори наголошують, що навчальна програма університету включатиме лекції, тренінги, дискусії, майстер-класи від провідних експертів РПР, відомих журналістів, громадських діячів, а також участь і залучення до організації публічних акцій, форумів, інших заходів організацій – членів Реанімаційного пакету реформ.

У рамках навчального курсу учасники отримають три місяці навчання та стажування в команді реформаторів, найкращих громадських організаціях, а також спілкування з провідними експертами та фахівцями РПР та міжнародних організацій.

Для участі в п’ятому наборі необхідно зробити наступні кроки:

вподобати сторінки Відкритого університету реформ, Реанімаційного пакету реформ та Центру демократії та верховенства права;
заповнити анкету;
надіслати своє резюме до 19 лютого 2017 року включно на пошту [email protected];
пройти співбесіду з організаторами проекту.
Навчання розпочнеться в Києві 4 березня і триватиме три місяці щосуботи.

Максимальна кількість учасників проекту - 30 студентів. Участь у навчанні безкоштовна.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ