Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Розпочав роботу Єдиний реєстр відшкодування податку на додану вартість

Єдиний реєстр відшкодування податку на додану вартість, який розпочав роботу з 1 квітня, працюватиме в інтересах держави й бізнесу, сказав Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, відкриваючи позачергове засідання Уряду. Повідомив Урядовий портал.

"З 1 квітня розпочинається реалізація двох дуже важливих проектів. Один з них - те, що ми обіцяли в рамках оновлення бюджетного процесу, - запровадження Єдиного публічного і відкритого реєстру відшкодування податку на додану вартість, який хронічно для України, і на підприємствах це можуть підтвердити, був достатньо корупційним, тіньовим, - зазначив Володимир Гройсман. - Але ті зміни, які нам вдалося реалізувати у законодавстві минулого року в рамках бюджетного процесу, відкрили Уряду можливість створити систему, яка буде прозорою".

Глава Уряду подякував за спільну роботу в цій сфері керівництву Міністерства фінансів, Державної фіскальної служби, Державного казначейства, народним депутатам, які підтримали ці ініціативи. "Система запрацювала в інтересах економіки держави, в інтересах українського бізнесу", - додав Глава Уряду. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ