Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рrice.ua - сучасний сервіс пошуку дешевих авіаквитків

Придбати авіаквитки пропонують різноманітні агенції та туристичні фірми. Вони обіцяють пошук прийнятного авіарейса, бронювання квитків та очікують оплату своїх послуг. Однак ніхто не гарантує клієнту, що авіаквитки будуть найдешевші, а рейс найзручнішим з усіх можливих. Саме тому все більше українців вирішують шукати квитки на літак самостійно.

Мандрівники зі стажем радять шукати авіаквитки в Інтернеті на спеціальних сервісах-агрегаторах. Так останнім часом все більше українців звертаються до Рrice.ua, адже тут можна знайти дешеві авіаквитки в будь-яку країну світу, обрати найзручніший рейс або навіть спланувати подорож по декількох країнах. Розглянемо як користуватися прайс-агрегатором для пошуку найкращого варіанту подорожі літаком.

Обираємо рейс та авіакомпанію

Інтерфейс прайс-агрегатора дуже зручний. Необхідно вказати аеропорти вильоту/прибуття, бажану дату перельоту, кількість пасажирів та натиснути «Знайти квитки». Після цього агрегатор виконує пошук прийнятних варіантів в базах авіакомпаній, агенцій. Результати автоматично сортуються по зростанню ціни.

Наприклад, нам необхідно вилетіти зі Львова до Мюнхена через місяць, та повернутися назад за тиждень. Серед запропонованих сервісом варіантів є авіаквитки:
- за 155 дол. від Turkish Airlines;
- за 176 дол. від UIA (вони ж рідні МАУ).
- за 354 дол. від Austrian Airlines

Здавалося б турецька компанія пропонує дешеві авіаквитки, але час у дорозі становить від 7 до 27 годин, бо передбачає пересадку в аеропорту Ататюрка. Це дає можливість обрати рейс з мінімальним часом очікування пересадки (2 години), або ж виділити майже добу (22 години) на прогулянку Стамбулом. В обох варіантах літак до Мюнхена прибуває ввечері.

Рейс української авіакомпанії дорожчий на 21 дол., але дозволяє витратити на переліт всього 5 годин (пересадка у Києві) та прибути до Німеччини об 11-00. Оскільки сервіс пропонує ще декілька варіантів перельоту, обрати найзручніший допомагає можливість задати кількість пересадок, час у дорозі. Так найшвидше зі Львова до Мюнхена пропонує довезти австрійська Austrian Airline. Щоправда, переліт у 3 години 40 хвилин буде коштувати 354 дол. Чи варто скорочення перельоту на кілька годин майже 200 доларів вирішувати тільки вам.

Шукаємо найнижчу вартість квитків

Прайс-агрегатор дозволяє придбати дешеві авіаквитки. Для цього на сервісі є декілька інструментів. По-перше це вже знайоме сортування знайдених квитків по збільшенню ціни.

Другий варіант передбачає обрати бажаний маршрут за 5-6 місяців до дати подорожі та замовити отримання повідомлень про зниження ціни на електронну пошту. Це найзручніший спосіб придбати дешеві авіаквитки, оскільки авіакомпанії зазвичай пропонують найнижчі ціни за 3-4 місяці до вильоту.

Як бачимо, Рrice.ua пропонує багато можливостей для пошуку зручного рейсу або дешевих авіаквитків. Це потребує трохи часу, зате дозволяє зекономити певну кількість доларів або годин. Чим далі країна прибуття від України, тим більшою може бути економія.

Фото ozi.pp.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ