Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рух вантажівок через пункт пропуску «Вишнє-Нємецке» тимчасово розблоковано

У ході взаємодії з представниками Прикордонної поліції Словацької Республіки отримано інформацію про тимчасове зняття блокування руху для вантажівок на напрямку пункту пропуску «Вишнє-Нємецьке», - повідомили у Державній прикордонній службі України.
Фото: Держприкордонслужба

Зазначимо, що станом на ранок на території Словаччини перед пунктом пропуску «Вишнє-Нємецке» в напрямку України перебуває близько 350 вантажних транспортних засобів.

Загалом за минулу добу через пункти пропуску «Ужгород – Вишнє- Нємецке» кордон перетнули 250 вантажівок в обидва напрямки і ці показники є щонайменше на 100 одиниць транспорту менші ніж за попередні дні.

Учора, 21 листопада, за інформацією Прикордонної поліції Словацької Республіки, з 13:30 розпочалося блокування руху для вантажного автотранспорту, що рухався у напрямку словацького пункту пропуску «Вишнє-Нємецке», суміжному з українським пунктом пропуску «Ужгород».

Також зауважимо, що пропуск легкового автомобільного транспорту та автобусів на в’їзд та виїзд в пункті пропуску продовжує здійснюватися в штатному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ