Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники Львівщини продовжують проводити дезінфекцію вулиць

Як повідомили 31 травня у прес-службі ДСНС Львівської області, продовжуються заходи, спрямовані на протидію поширенню COVID-19.

Триває комплексна робота щодо попередження розповсюдження коронавірусної інфекції на території Львівської області. Рятувальники продовжують проводити знезараження місць масового скупчення людей, автодоріг та приміщень в населених пунктах.

30 травня в м. Дрогобич працівниками 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України здійснено санітарну обробку та дезінфекцію пішохідних зон на вул. Ковальська (міський ринок), храму святих Петра і Павла, церкви Успіня Пресвятої Богородиці, кафедрального собору Пресвятої Трійці, Головного автовокзалу на вул. П. Орлика, продуктового ринку на вул. Самбірська
Також, за допомогою моторизованих оприскувачів, перебуваючи в засобах індивідуального захисту рятувальники провели дезінфекцію в під’їздах житлового будинку на вулиці В.Великого, 44.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватись карантинних та противірусних заходів!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ