Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники Львівщини провели навчання у психоневрологічному диспансері

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/4
У Золочівському районі надзвичайники провели пожежно-тактичні навчання. Про це повідомили 25 лютого Гал-інфо у пресслужбі ДСНС Львівської області.

24 лютого рятувальники 42-го державного пожежно-рятувального поста м. Глиняни провели пожежно-тактичне навчання у Комунальному закладі Львівської обласної ради "Грушківському психоневрологічному інтернаті».

Цього ж дня надвичайники 13-ої держаної пожежно-рятувальної частини м. Золочів провели пожежно-тактичне навчання на базі Відділення стаціонарного догляду комунального закладу "Центру надання соціальних послуг Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області".

Дані навчання передбачали гасіння умовних пожеж та проведення евакуації людей, що опинилися в задимленому приміщенні.

Рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання у складі ланки газодимозахисної служби, вивели потерпілих на свіже повітря, здійснили розвідку пожеж та ліквідували умовні пожежі.

Також надзвичайники розповіли про першочергові дії в разі виникнення пожежі на об’єктах, про правильність і важливість використання первинних засобів пожежогасіння.

Такі навчання проводяться з метою забезпечення безпечного та ефективного рятування людей та гасіння пожеж на об'єктах з масовим перебуванням людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ