Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники провели відпрацювання населеного пункту с. Березина

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, днями фахівці Миколаївського районного сектору ГУ ДСНС України у Львівській області спільно з представником Березинської сільської ради, провели планове профілактичне відпрацювання у приватному житловому секторі с. Березина.
Фото: ДСНС Львівської області

Метою таких заходів є запобігання виникненню пожеж та зменшення кількості травмованих і загиблих на них людей.

Під час проведеного відпрацювання фахівці відвідали помешкання громадян, звернули особливу увагу господарів осель на забезпечення належного протипожежного стану помешкань, дотримання правил пожежної безпеки при користуванні електричними та газовими приладами. Крім того, вогнеборці звернули увагу громадян на заборону спалювання сухої трави та нагадали послідовність дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Особлива увага приділялась людям, які опинилися у складних життєвих умовах і потребують соціальної підтримки: літнім і самотнім людям, малозабезпеченим, а також багатодітним сім’ям.

Під час бесід громадянам роз’яснено основні вимоги правил пожежної безпеки, наголосили про небезпеку порушення правил безпеки у побуті, про заборону спалювання сухих рослинних залишків, про порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Не оминули рятувальники своєю увагою і вихованців ДНЗ "Струмок". З ними провели бесіду-інструктаж щодо дотримання основних правил пожежної безпеки та дій у випадку виникнення пожеж в побуті чи під час навчального процесу.

Аби правила пожежної безпеки завжди були під руками, мешканці селища отримали тематичні пам’ятні листівки інформаційно-застережливого характеру.

Рятувальники звертаються до мешканців Львівщини бути обачними і дбати про власне життя та життя тих, хто поруч. Не варто легковажити елементарними правилами пожежної безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ