Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ринки Львова працюватимуть, але порушників одразу зачинятимуть

Відповідно до рішення міської комісії ТЕБ і НС на території Львівської МТГ вже від завтра, 19 березня, і до 28 березня запроваджено посилений карантин. На час карантину торгові ринки продовжать працювати, однак мають бути дотримані всі норми і правила ведення торгівлі. Про це повідомили 18 березня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ілюстративне

З огляду на це, міський голова Львова Андрій Садовий провів онлайн-нараду з керівниками усіх ринків міста та наголосив на їх особистій відповідальності за забезпеченням безпечних умов роботи. За його словами, у разі виявлених порушень ринок закриватимуть.

"Сьогодні ми зібрали на нараду керівників усіх ринків — це продуктова і промислова групи, і наголосили на персональній відповідальності керівників за дотриманням всіх карантинних обмежень. Вже відзавтра ми йдемо на 10 днів на жорсткий локдаун. Наразі ринки працюють, але має бути дисципліна. Має бути один вхід, окремий вихід, масковий режим, дистанція і жодної торгівлі біля ринку. Якщо ми будемо бачити порушення, то автоматично збирається комісія і закриває той чи інший ринок.

Усі повинні зрозуміти, що такої пандемії за свого життя ми не мали. А швидкість розповсюдження вірусу є дуже великою. Тому маємо бути максимально в безпеці. Якщо йдете купувати продукти, то треба дивитися, щоб була дистанція, щоб біля вас ніхто близько не стояв, щоб продавці були в масках.

Натомість, якщо будете бачити порушення, то зразу ж телефонуйте на Гарячу лінію міста 297−59−11. Оперативні групи будуть виїздити на місця і складати відповідні протоколи", — наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Садовий обіцяє “максимальну жорсткість” в дотриманні карантину

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ