Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ритуальна служба Львова продовжує приховувати суспільно важливу інформацію

1/2
ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" не надав для ознайомлення копії документів, що стосуються оплати робіт з створення оновленої версії офіційного веб-сайту підприємства.

Однак в ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" таки повідомили, що розробка офіційного веб-сайту коштувала  32 тис. грн.

Водночас, прохання щодо надання такої інформації у запиті містилося у зв’язку з відсутністю у відкритих джерелах відомостей про процедуру відкритих торгів на закупівлю робіт з створення оновленої версії офіційного веб-сайту ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг».

Окрім того, ЛКП "Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг" було безпідставно (та повторно) відмовлено в наданні відомостей щодо суб'єктів господарювання, яким на даний час дозволено працювати на ринку ритуальних послуг у Львові, тобто із якими укладені договори про надання ритуальних послуг (на даний час укладено 4 таких договори).

Відмова «аргументувалась» тим, що «жоден з суб'єктів господарювання, які уклали з підприємством договори про надання ритуальних послуг», «не надавали згоди про поширення інформації про них».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ