Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

СКУ закликає до подальшої імплементації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною

Світовий Конґрес Українців (СКУ) висловлює своє розчарування з приводу результатів консультативного референдуму щодо Угоди про асоціацію між ЄС і Україною, що відбувся 6 квітня 2016 р. в Нідерландах, повідомила прес-служба СКУ.

СКУ підтримує заяву Президента України Петра Порошенкa про те, що “Україна продовжить втілювати в життя Угоду про асоціацію, забезпечить створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі з Євросоюзом, оскільки це - шлях до модернізації Української держави і зміцнення її незалежності”.

СКУ впевнений в тому, що Угодa про асоціацію між ЄС і Україною є правильним шляхом для України та Європейського Союзу i всіх його держав-членів, включаючи Нідерланди, і ми покладаємося на те, що влада Нідерландів представить пропозиції для забезпечення успіху цієї Угоди про асоціацію.

“Продовження імплементації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною служитиме інтересам всіх задіяних сторін, включаючи Нідерланди, країну, що матиме відкритий доступ до українського ринку з 45 мільйонами споживачів”, заявив Президент СКУ Евген Чолій. “Більше того, цей ринок стане набагато більш знайомим для нідерландців через зобов’язання України у рамках Угоди про асоціацію прийняти норми та стандарти ЄС”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ