Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі прокоментував затримання активістів в Одесі

Михайло Саакашвілі прокоментував затримання активістів Автомайдану і Правого сектора в Одесі.

"З приводу затримання активістів Автомайдану і Правого сектора в Одесі.

По-перше, всі повинні розуміти, що я, як голова ОДА, не можу давати таких розпоряджень і про факт я дізнався вчора ввечері у Києві, після того, як він вже мав місце.

По-друге, я знаю главу УВС і впевнений, що ніякий Ківалов ніколи не зможе йому дати подібних розпоряджень, по-третє, єдина порада, яку я йому давав завжди, полягала у тому, що потрібно тісно працювати з волонтерами та з патріотичними групами єдиним фронтом, проти планів зовнішнього ворога і його внутрішніх посібників.

Одночасно, ми всі повинні зрозуміти, що в умовах, коли в країні по всьому фронту здійснюється спроба повзучої антимайдівської контрреволюції з боку корумпованої бюрократії і олігархату, силам майдану потрібно бути особливо єдиними, згуртованими і не допускати ні елементів хаосу, ні насильства, щоб не давати приводу для дискредитації ідеї Революції гідності.

Ми також не повинні підпускати на відстань гарматного пострілу олігархічні елементи, будь це Ківалов, Коломойський або всі інші, під яким би політичним прапором вони не виступали, так як кінцева мета у них одна - грабіж країни і народу, і завжди пам'ятати, що не за те гинули наші хлопці, щоб відродилися старі схеми й олігархи, разом з бюрократами, продовжили грабувати країну.

Якщо ми будемо єдині і не дамо приводу дискредитувати нашу справу, контрреволюційний переворот не відбудеться і ворожим планам не судитиметься збутися", - написав Михайло Саакашвілі на Фейсбук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ