Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі вигідний Зеленському як прем’єр-міністр, - Олег Соскін

Український політолог Олег Соскін вважає, що на цьому "перехідному етапі" Зеленському вигідний Саакашвілі як прем’єр-міністр, який зможе зруйнувати існуючу модель. Про це він повідомив у коментарі Гал-інфо.
Український економіст, політолог, громадський та політичний діяч, директор недержавної фундації — Інституту трансформації суспільства, голова Української Національної Консервативної партії Олег Ігорович Соскін. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

«Я раніше казав про те, що Зеленський буде намагатись робити все чужими руками. Скажемо, призначити Саакашвілі, який зруйнує існуючу модель – він ж ненавидить усіх цих "гройсманів", "порошенків" та усіх інших, він може з легкістю. Ще важлива така річ, що Саакашвілі ж неврівноважена людина, дуже сильний холерик і він 100%  пересвариться з усіма. Домовитись з ним неможливо, тому що він виходить не з раціональних обставин. Саакашвілі розставить людей, які будуть його волю виконувати. Він дуже вигідний Зеленському на цьому, тому що президенту потрібен той, хто зможе почистити ці авгієві стайні. Саакашвілі йому абсолютно для цього підходить. Тому Зеленський може зробити такий крок, навіть "ради прикола", - зазначив політолог.

Нагадаємо, раніше ми писали, що:

Зеленський повернув громадянство Саакашвілі

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ