Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В УКРОПі вважають, що "Самопоміч" бойкотує е-квиток

Голова фракції УКРОП у Львівській міській раді Ігор Телішевський у четвер, 1 грудня, під час засідання сесії звернувся до голови фракції «Самопоміч» у ВРУ Олега Березюка та мера Львова, лідера партії «Самопоміч» Андрія Садового з прохання пояснити мотиви «бойкоту» голосування законопроекту № 4121 щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Телішевський нагадав, що 20 жовтня на сесії Львівської міської ради депутати підтримали пропозицію кредитної Угоди між Львовом та ЄБРР про надання 10 млн євро на впровадження електронного квитка у місті.

Депутат наголосив, що це дозволить легалізувати один із найбільших тіньових ринків обігу готівки.

Водночас, як зазначив Телішевський, законодавство України не було пристосоване для впровадження європейської системи електронного квитка муніципальним транспортом.

«У форсованому режимі депутатами ВРУ були підготовлені зміни до деяких законодавчих актів України щодо  впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті, який під час розгляду  17.11.2016, у першому читанні, не був підтриманий жодним депутатом фракції «Самопоміч», яку Ви очолюєте і яка позиціонує себе, як «найбільш проєвропейська», - звернувся Телішевський до Садового.

Він назвав цю ситуацію прикладом подвійних стандартів та небажання виводити з тіні ринок транспортних перевезень як у Львові, так і загалом в державі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ