Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий шукав у Мінську туристів для Львова

Сьогодні, 18 серпня, в Мінську міський голова Львова Андрій Садовий провів зустріч з міським головою Мінська Андрієм Шорецем.

За результатами зустрічі було домовлено про спільний розвиток туризму, зокрема, обмін рекламними площинами, прес-тури та фам-тури між містами. Окрім того, домовлено про співпрацю у наукові та технологічній сферах. Також Андрій Садовий запросив Андрія Шореца та делегацію відвідати вже найближчим часом Львів.

«Туризм, це той міст, по якому може пройти співпраця у сфері технологій. Маємо велику перспективу у можливості створення спільних технологічних продуктів і обміні кращими практиками. Сьогодні це стає ще простіше: 50 хвили з Мінська – і вже у Львові. Нам цікавий досвід технопарку і парку високих технологій Мінська – адже ми сьогодні знаходимось на стадії запуску подібних проектів у Львові», - зауважив міський голова Львова Андрій Садовий.

В рамках візиту міський голова Львова відвідав Мінський технологічний парк та оглянув зразки виробництва у сфері медицини,  безпеки, елементів побуту.

«Туризм, інформаційні технології та розвиток виробництва – ті вектори, у яких ми домовились про співпрацю», - зауважив міський голова Мінська Андрій Шорец.

Також вчора міський голова Андрій Садовий провів презентацію для туристичних операторів Мінська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ