Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий: театри і кінотеатри можна почати відкривати

Як повідомили 14 липня у прес-службі ЛМР, сьогодні міська комісія з питань ТЕБ і НС розгляне питання щодо відновлення роботи дитячих садків. Як зауважив мер Львова Андрій Садовий в ефірі радіо "Львівська хвиля", театри й кінотеатри також мали б уже функціонувати — однак, відповідне рішення має спершу прийняти обласна комісія.
Фото ілюстративне

"Сьогодні будемо проводити нашу міську комісію, тому що вчора регіональна дозволила відновити роботу садочків. Напевно з п’ятниці або з понеділка почнемо відкривати садочки, бо треба закупити продукти і працівники мають бути готові вийти на роботу. Сьогодні-завтра наші працівники обдзвонять батьків — яка в кого ситуація, хто є у Львові, і скільки дітей будуть відвідувати садки.

Також я вважаю, що і театри, і кінотеатри можна починати відкривати. Тим більше, кінотеатри зробили безпрецедентні заходи з безпеки, там дійсно буде тільки половина сидячих місць, покращене кондиціонування та інші речі. Я очікував, що регіональна комісія це рішення прийме. Будемо сьогодні спілкуватися з керівниками обласної комісії про це", — зазначив мер Андрій Садовий.

До слова, станом на ранок 14 липня у Львові та на Львівщині 7254 підтверджених випадків інфікування COVID-19. З них 1142 — одужали, 188 — померли.

На Львівщині підтвердили 7254 випадки COVID-19

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій ухвалили рішення частково послабити карантинні обмеження у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ