Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Садовий закликає інвесторів

Міський голова Львова Андрій Садовий та радник міського голови з питань зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій Тарас Бурган зустрілися з Членами Правління Західноукраїнської філії Європейської Бізнес Асоціації, повідомила ГМ « Опора».

 Метою зустрічі було налагодження тісної співпраці між Західноукраїнською філією Європейської Бізнес Асоціації та Львівською міською радою щодо створення сприятливих умов для іноземних інвесторів та розв’язання проблем, що стримують процес інвестування, а також формування привабливого інвестиційного іміджу міста Львова серед потенційних інвесторів.
 Члени Правління Західноукраїнської філії Асоціації запропонували Міському голові включити до складу робочої групи Львівської міської ради представника від Асоціації, що виступатиме радником, впроваджуючи європейський досвід ведення бізнесу. Зі сторони Львівської міської ради відповідальною особою за співпрацю з іноземними інвесторами та Європейською Бізнес Асоціацією  стане Тарас Бурган.
 В результаті зустрічі Члени Правління Європейської Бізнес Асоціації та Андрій Садовий дійшли згоди щодо підписання Меморандуму про співпрацю між Західноукраїнською філією Європейської Бізнес Асоціації та Львівською міською радою. Міський голова Львова висловив сподівання, що даний документ слугуватиме також основою для співпраці з іншими установами та організаціями.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ