Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Самбірська районна рада вийшла із засновників "Голосу Самбірщини"

Депутати Самбірської районної ради на своїй останній сесії вирішили вийти зі складу засновників районного часопису "Голос Самбірщини".

Тепер  члени трудового колективу редакції стали  суб’єктом  господарювання із збереженням назви, цільового призначення, мови  видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової  інформації.

Редакція надіється на фінансову підтримку з боку районної ради іще  наступні два роки. У планах часопису - укладання угод зі всіма бюджетними організаціями району для висвітлення їхньої діяльності. Редакція просить керівників передбачити відповідні кошти для виконання таких угод в наступному році.

Окремо редакція газети домовлятиметься з обєднаними територіальними  громадами району для висвітлення їхньої діяльності. Відзначалося, що  вже налагоджена така співпраця з Новокалинівською ОТГ.

Водночас районна рада зацікавлена у збереженні  засобу масової  інформації та укладе угоду з редакцією на висвітлення діяльності  місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого  самоврядування у газеті "Голос Самбірщини". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ