Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Save Pets of Ukraine запрошує на соціальну виставку

З 3 по 30 листопада у Львівському муніципальному мистецькому центрі (вул.Стефаника, 11) триватиме соціальна виставка.

Як повідомило видання "My dog", з 3 по 30 листопада у Львівському муніципальному мистецькому центрі (вул.Стефаника, 11) триватиме соціальна виставка «Рятуючи чотирилапих (та людей) в Україні». Це історії тварин та їхніх людей у час війни, які зібрала під час своєї роботи ініціатива Save Pets of Ukraine. Від початку повномасштабного вторгнення ініціатива надає допомогу тваринам, що страждають від війни.

«Ініціатива Save Pets of Ukraine стала тією «торбинкою», що допомагає донести допомогу чотирилапим: у вигляді корму, ветеринарної опіки, постійними заохоченнями забирати знедолених тварин у родину. Ми назбирали у цю «торбинку» чимало непересічних реальних історій, які захоплюють і надихають – про чотирилапих і їх людей у війні: під час евакуації, для реабілітації, військової служби, спільного проживання сумних та веселих митей. І хочемо поділитися цими історіями, щоб вкотре нагадати, що тварини теж страждають від війни», – говорить Катерина Ковалюк, координаторка ініціативи Save Pets of Ukraine.

У межах виставки також відбуватимуться важливі розмови про гуманність, адопцію, презентація однойменної книги. Уже 3 листопада, під час відкриття виставки, Оксана Галан, голова Association Pets&Peоple Understanding, авторка книги «Із ким я живу. Короткий курс для розуміння собаки» розповідатиме про стрес у тварин та як з ним впоратись.

Відкриття виставки відбудеться 3 листопада. Початок о 18.30.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ