Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

СБУ перевіряє списки журналістів, оприлюднені "Миротворцем"

Служба безпеки України перевіряє списки, оприлюднені сайтом "Миротворець": ті хто, прикриваючись журналістськими посвідченнями, шпигують проти України, будуть притягнуті до відповідальності. Про це заявив радник глави СБУ Юрій Тандіт в ефірі "5 каналу".

"Скажу, що ми дуже стримано поставилися до того, що напередодні, тиждень тому, опублікував портал цю інформацію", - сказав Тандіт, коментуючи ситуацію щодо публікації сайтом "Миротворець" списків журналістів, які отримували акредитацію від "днр". 

"Цю інформацію ми перевіряємо, ми займаємося цими списками. ... Ті, хто прикривається посвідченнями журналістів і діє на користь сусідньої держави і порушує закони, м'яко кажучи, шпигує проти нашої держави, коли прийде час  - будуть притягнуті до відповідальності", - зазначив він. 

Як відомо, на початку травня "Миротворець" опублікував список представників ЗМІ, який був отриманий від т.зв. міністра пропаганди терористичної організації "днр" і містив понад 4000 записів.

Згодом сайт центру "Миротворець" опублікував вибачення за попередню публікацію списку журналістів, акредитованих терористичною організацією "днр" і в той же час опублікував оновлений список, що містить 5412 записів.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ