Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Секційні ворота: чи варта гра свічок?

Секційні ворота для гаража — це сучасна автоматична конструкція, яка вивела на новий рівень питання комфорту й функціональності для власника машини.

Єдиним питанням для багатьох стає фінансове: на секційні ворота ціна може бути різною. Та чи варта гра свічок? Чи треба витрачати гроші на «новомодну» конструкцію? Давайте розбиратися.

-73gFtH5_8oU-PsU3hkSp6YptAC3gU0_O9VlLxxWBz-b0b80qKYNcMk38J8yRFV_t2bxoqgMzAA6lWYsl0FVvt7KX83KLwoURxJ8LLKyKACjvFNnnM8GgQQiueUVBQ5rEzmyZ627V8D7QYjLIVal9eU

Що таке секційні ворота?

Секційними, як нескладно здогадатися з назви, є ворота, які складаються з секцій — сендвіч-панелей, які з’єднуються металевими петлями. Відчиняються такі ворота просто — вони плавно піднімаються горизонтально під стелю. Сама підйомна система в такому випадку проста, але ефективна:

  • По боках гаражного отвору монтуються металеві напрямні.
  • До полотна воріт додаються підшипникові ролики.
  • Завдяки плавним «поїздкам» цих роликів ворота плавно й швидко піднімаються вгору й опускаються вниз.

Піднімати можна й вручну, звісно. Але великою популярністю користується автоматична система: ви відкриваєте ворота дистанційно за допомогою пульта або мобільного застосунку.

П’ять головних переваг секційних воріт

Сучасні секційні ворота все більш впевнено витісняють із нашого життя свої «традиційні» аналоги. Чому? Бо вони просто кращі.

  1. Економія місця. Забудьте про розчистку місця перед гаражем від снігу — страшний сон всіх автомобілістів. Секційні ворота не претендують на простір перед гаражем — власне, вони використовують лише місце в самому гаражі, заїжджаючи всередину під стелю. Таким чином, максимальний простір чекає на вас як в самому гаражі, так і перед ним.
  2. Високий рівень теплоізоляції. Герметичність конструкції — основна фішка секційних воріт. Додайте до цього міцні ущільнювачі, які захищають від атмосферних «забаганок» на кшталт дощу чи снігу. І виберіть необхідний рівень теплоізоляції: зазвичай відомі бренди пропонують різні моделі залежно від ваших конкретних умов.
  3. Довговічність конструкції. Відповідальні виробники приділяють цьому хіба не найбільшу увагу. До гаражних воріт висуваються суворі вимоги: вони мають ефективно працювати довгі роки, незважаючи на екстремальні погодні умови. Задля цього бренди виготовляють сендвіч-панелі з високоякісної сталі або алюмінію, використовують додатковий захист від корозії, іржі, ультрафіолетових променів.
  4. Комфорт використання. Зазвичай секційні ворота забезпечені системою дистанційного керування. Так, спочатку може здатися, що це розкіш, якась примха: хіба так важко вийти з машини та відчинити ті ворота? Але спробуйте лише раз — і ви переконаєтесь: питання не в тому, важко/не важко. Питання в комфорті, який виходить на абсолютно новий рівень.
  5. Естетична привабливість. Як кажуть в англійській мові, the last but not least — останнє, але не менш важливе. Забудьте про похмурий вигляд радянських гаражних кооперативів. Секційні ворота — справжні красунчики. Зазвичай вони бувають різних відтінків сірого кольору (подібні до сталі), але можна знайти й дизайн «під дерево», й чисто білий.

SOxXRSXecrxqqCapqeMH584_jalMlcv2o8zQX8S1AmZaZFoDm5WxPTlrtxT8ZwW0SIyy2-szlJrG83pYrkebv4rF__mLsjTBC5yb10z74MoRf5C9Lo3MyYEzk2_LPDCZHN4hsJKQd03NnPU_q9LSyUI

Погодьтеся, важко розраховувати на стільки переваг від класичних розпашних воріт. За секційними моделями майбутнє — або й теперішнє.

Чому така вартість?

  • По-перше — не так вже й дорого. Дивлячись із чим порівнювати. Секційні ворота «витримують» мінімум 25 000 циклів відкривання-закривання і не потребують шалених грошей на обслуговування (достатньо замовляти сервісні послуги раз на півроку або ж робити все самим).
  • По-друге — очевидно: ви платите за якість, комфорт, сучасний підхід.
  • По-третє, можна спробувати зекономити: навіть у відомих перевірених брендів час від часу бувають акції та розпродажі. Це ідеальний спосіб отримати високоякісний товар, заощадивши гроші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ