Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Серед найбільших фінансових порушників КРУ називає «Львівську залізницю», «Львівгаз» та мерію Львова

Найбільші суми фінансових порушень виявлено під час контрольних заходів, проведених на ДП „Львівська залізниця”, ВАТ „Львівгаз”, Газопромисловому управлінні „Львівгазвидобування”, філіях УМГ „Львівтрангаз” та магістральному нафтопроводі „Дружба”, ДП „Львіввугілля” та підприємствах вугільної галузі, підприємствах теплопостачання області, а також під час перевірок використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток регіонів, субвенції з державного бюджету, виділених міському бюджету м. Львова на збереження історичної забудови міста та об’єктів істотко-культурної спадщини, збереження та використання майна (будівель, споруд) та земельних ділянок Збройними силами України. Про це «Гал-info» повідомили в прес-центрі КРУ у Львівській області. Порушення фінансової-господарської дисципліни встановлено загалом на 1163 об’єктах контролю.
 До порушників фінансово-бюджетної дисципліни управління застосувало фінансові санкції, зокрема у дев’яти випадках зупинено операції з бюджетними коштами, семи розпорядникам зменшено бюджетні призначення/асигнування на загальну суму 152,4 тис. грн, загалом же правоохоронним органам передано 537 ревізійних матеріалів.
За результатами 53 контрольних заходів, якими виявлено порушення бюджетного законодавства, направлено до суду 13 протоколів про адміністративні правопорушення відповідно до ст.16412 КУпАП. А за допущені порушення притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 1642 КУпАП майже 1,4 тис. осіб.
Підприємствами, установами, організаціями та органами управління вищого рівня за звітний період прийнято 895 управлінських рішень, якими притягнуто до дисциплінарної і матеріальної відповідальності 563 особи. Крім того, за результатами роботи прийнято сім розпоряджень та десять доручень голови Львівської облдержадміністрації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ