Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сергій Жадан звинуватив львівського священика Юстина Бойка в брехні

В мережі триває конфлікт між синкелом у справах монашества Львівської архиєпархії УГКЦ Юстином Бойком, який щоразу знаходить нові версії "зради" довкола відеокліпу Христини Соловій та Сергія Жадана.
о. Юстин. Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Зазначимо, напередодні Юстин Бойко заявив, що знімальну команду вигнали з церкви святого Андрія Первозваного. За словами отця, саме це посприяло зйомкам поцілунку двох акторок у кліпі поза межами храму. Про це Юстин Бойко сказав у коментарі "Говорить великий Львів".

Перед тим Бойко заявляв, що дозвіл на зйомку в церкві вимагав надати чиновник Львівської міської ради.

"А, поза тим, отець Юстин далі продовжує говорити неправду. І з кожною наступною заявою неправди в його словах стає все більше.

Тепер ось, виявляється, нас представляла міськрада. А потім нас, виявляється, вигнали з храму. Одного не розумію - навіщо він це робить? Для чого представник церкви говорить неправду? Церква справді повинна так чинити, щоб пояснити себе?", - написав Сергій Жадан на своїй Facebook-сторінці.

Зазначимо, в тій самі програмі Юстин Бойко заявив, що в Андріївську греко-католицьку церкву у Львові, де знімали кліп Сергія Жадана та Христини Соловій, призначать нове керівництво. Утім, пресслужба Української греко-католицької церкви спростувала його заяву і повідомили, що це "особиста думка отця Юстина".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ