Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шахрайство чи шпигунські ігри? В центрі Львова помітили Lexus з подвійними номерами

У Facebook з'явилось відео камери спостереження на якому власник автомобіля Lexus віддалено змінює номери автомобіля.

Як можна побачити на відео, зафіксованому камерою на вулиці Князя Романа у Львові, до автомобіля LEXUS LX450 з номерним знаком невстановленого відомства "2507 И7" підходить чоловік, який знімає з нього встановлений спецсигнал (проблисковий маяк), а потім ймовірно натиснувши кнопку в салоні задіяв так звану перекидну рамку номерного знаку. Внаслідок цього державний номерний знак встановлений на автомобілі було автоматично змінено на "ВС 5575 АІ". Надалі чоловік перевірив чи змінились номерні знаки позаду та спереду автомобіля, сів та поїхав.

Як повідомив львівський журналіст Олег Радик, який оприлюднив дане відео, на ньому зафіксовано Андрія Завадського, який є реальним власником озера в селищі Брюховичі, що у Львові. Нагадаємо, нещодавно в медіа "засвітилась" громадянська дружина Завадського - Альбіна Савчук, яка "подарувала" синові львівського воєнкома будинок у Брюховичах, про що писало видання NGL.media.

Андрій Завадський (фото: Zaxid.net)

Детальніше про Андрія Завадського можна прочитати в розслідуванні NGl.media, як територія озера біля «Чебуречної» в Брюховичах перетворилось на масштабну забудову.

Як з'ясували журналісти, автомобіль з номером ВС 5575 АІ не вперше потрапляє в поле зору медіа. Ще у 2014 році, в групі Варта1 скаржились, що його власник любить їздити на червоний сигнал світлофора та приховувати державні номерні знаки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ