Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ще дві нові послуги з’явились у львівських ЦНАПах

У Центрах надання адміністративних послуг Львівської громади стали доступними дві нові послуги зі сфери Державної реєстрації актів цивільного стану. Про це інформують в департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.
Фото: ЛМР

«Розширюємо перелік послуг та можливостей для наших мешканців – додаємо ще дві послуги зі сфери Державної реєстрації актів цивільного стану. Тепер в усіх наших територіальних підрозділах можна замовити такі нові послуги: видачу витягу з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, та повторну видачу свідоцтва про державну реєстрацію актів цивільного стану», - зазначають в департаменті адміністративних послуг Львівської міської ради.

Тож мешканці можуть звернутися до найближчого для них ЦНАПу, якщо потрібно повторно отримати документи або замовити інформацію з реєстру таких документів, як: державної реєстрації та розірвання шлюбу; реєстрації зміни імені; реєстрації народження та смерті; внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання.

Запланувати візит завчасно і записатися можна тут.

Перелік усіх послуг Державної реєстрації актів цивільного стану, які можна отримати у ЦНАПах Львівської громади за посиланням.

Нагадаємо, мережа Центрів надання адміністративних послуг у Львівській громаді охоплює 6 підрозділів у Львові, ще 3 підрозділи у Винниках, Рудному, Брюховичах, а також офіси у Зашкові, Рясне-Руському і Лисиничах.

Служба підтримки ЦНАП: (032)2975795; 0932975795; е-скринька; сторінка ЦНАП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ