Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Ще три області України опинилися на межі потрапляння до "червоної" зони

Захворюваність на коронавірус у Миколаївській, Тернопільській та Черкаській областях сягнула таких показників, що вони опинилися на межі потрапляння в "червону" епідемічну зону.

Так, у Миколаївській області перевищені показники госпіталізацій (104,7 за норми 60 на 100 тисяч населення) і завантаженість ліжок з киснем (66,3% за норми 65%).

У Тернопільській і Черкаській областях - коефіцієнт виявлення випадків COVID (20,5% і 21,4% відповідно за норми 20%) і рівень госпіталізацій (63,6 і 64,6 відповідно).

Додатково

Варто зауважити, що регіон заносять до "червоної" зони, коли на його території упродовж трьох днів перевищені два або більше показників за COVID-19.

Станом на 24 березня в "червоній" зоні знаходяться Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Одеська, Сумська та Чернівецька області.

До "помаранчевої" зони належать: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська і Чернігівська області.

У "жовтій" зоні перебуває лише Херсонська область.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, із 25 березня місто Львів належить до "червоної" зони карантинної небезпеки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ