Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Що цього року відтворять у Луцьку під час акції «Українська вишиванка»?

До Дня міста в Луцьку 9 вересня проходитиме акція «Українська вишиванка». У ній можуть взяти участь всі бажаючі за наявності вишиванки або державної символіки в одязі.

«Дорослі, діти ––  будь-хто може взяти участь в цій акції. Можливо, акція об’єднає сотні людей. Не думаю, що це буде геть масова тисячна акція», –– повідомив директор Луцького міського молодіжного центру Юрій Семчук. 

Потрібно просто прийти о 12:30 на Театральний майдан, зайняти вільне місце на контурах карти України, яка буде там зображена. Учасники повинні слухати рекомендації волонтерів Луцького міського молодіжного центру та виконувати певні рухи. 

Щороку в межах акції формується певна фігура з людей і її фотографують зверху.

«В цьому році буде карта України, але вона буде рухома. Цьогоріч люди триматимуть жовто-блакитні листівки формату А4, під певну мелодію вони будуть підніматися, опускатися. Буде відображено, як починалася війна, бомбилися міста, цей період війни, як люди емігрували з України, потім поверталися назад… Це буде динамічна фотографія з певним змістом, яку потім  викладуть в соцмережах», –– проанонсував Юрій Семчук. 

Фотозйомка буде проводитись з даху Центрального універмагу Луцька. 

Ольга Купчинська

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ