Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що врахувати при виборі робота-трансформера

Іграшки, що трансформуються, подобаються більшості дітей, причому не тільки хлопчикам, як чомусь думають деякі батьки. Основний інтерес полягає в тому, що за допомогою нескладних маніпуляцій таку іграшку можна перетворити на щось зовсім інше, а іноді й у 2-3 варіанти.

Такі забави не лише цікаві, а й корисні. Транформери розвивають дрібну моторику пальців, фантазію та просторову уяву дитини. Ну і бонус для батьків - поки дитина захоплена цікавою іграшкою, у них залишиться більше часу на відпочинок чи домашні справи.

Різновиди іграшок, що трансформуються.

Щоб іграшка надовго захопила маленького дослідника, важливо заздалегідь з'ясувати, чим саме дитина найбільше захоплюється. У магазинах іграшок та на онлайн торгових майданчиках представлений чималий асортимент, так що вибрати є з чого.

  • Транспорт: роботи-трансформери, які у кілька рухів перетворюються на машинку, ракету, літак, танк, вертоліт чи щось подібне.
    Комахи: у цьому випадку іграшка складається, наприклад, бабку.
    Тварини: у цій серії популярні тигри, пантери та, звичайно ж, динозаври.
  • Зірки мультфільмів та кіно: іграшки, що ілюструють героїв популярних кінофільмів – десептикони чи автоботи.
  • Комбіновані: роботи-транформери, здатні по черзі перебудовуватись відразу в 2 або 3 предмети. Такий різновид, звичайно, коштує дорожче, але грати з ними набагато цікавіше.
  • Без стадії робота: у цьому випадку іграшка і динозавра одночасно перетворюється, наприклад, на машинку.

У дівчаток теж є переваги. Наприклад, багатьом з них дуже подобаються герої популярного мультсеріалу «Робокар Полі», що трансформуються.

Іграшка на всі випадки життя

Сучасні діти набагато більш розпещені «іграшковим різноманіттям», ніж їхні батьки свого часу. Тому нерідко трапляється так, що нова, щойно подарована іграшка, перестає подобатися досить швидко і вже за кілька годин вирушає в дальній кут. Щоб зацікавити дитину на довгий період, варто спочатку купувати багатофункціональні іграшки, адже сучасні діти звикли до багатозадачності. Під час гри з трансформерами дитина тренує посидючість та логічне мислення, адже зібрати деякі види роботів у правильне положення буває не так просто. При покупці робота-транформера необхідно обов'язково враховувати як мінімум 2 фактори:

  • переваги дитини;
    його вік.

Найбільш популярні іграшки, створені за образом героїв культових мультфільмів та кінофільмів. Діти із задоволенням граються з ними, відтворюють сцени, що сподобалися, з кінокартини або вигадують власні сценарії. Багато робіт вміють видавати різні звуки, рухати кінцівками, світитися і так далі. У продажу можна знайти інерційні моделі та ті, що працюють від батарейок. З такими спецефектами гра стає ще цікавішою і захоплюючою, а отже, дитина не закине іграшку в кут вже за пару годин.

Безпека понад усе

Вибираючи нового робота-транформера, звертайте увагу насамперед на якість та безпеку іграшки. Модель обов'язково повинна мати сертифікат якості, що підтверджує, що матеріали, з яких вона виготовлена, є нетоксичною та безпечною. Якщо іграшка має різкий запах, від покупки варто відмовитися.

Обов'язково варто перевірити якість складання – трансформер не повинен мати погано закріплених деталей, інакше іграшка швидко зламається та враження буде зіпсоване. Якісний товар не може бути дешевим, тому звертайте увагу на моделі як мінімум середньої цінової категорії. Асортименти трансформерів неймовірно різноманітний, тому вибрати гідний варіант може бути непросто.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ