Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Схід і Захід разом": на Львівщину приїхали діти з Луганщини

З 13 грудня на Львівщині перебуває делегація дітей та вчителів з Луганщини в рамках проєкту “Схід і Захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти”. Про це повідомили у прес-службі ЛОР.

Протягом десяти днів учасники візиту матимуть змогу познайомитись ближче з історико-культурною спадщиною нашого регіону, відвідати цікаві музеї та отримати незабутні враження від поїздки.

30 дітей зі сходу країни вже встигли побувати в Державному історико-культурному заповіднику Тустань та відвідати Державний історико-культурний заповідник "Нагуєвичі"-Park of Naguevychy. 

Проєкт реалізується за підтримки Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини", Єврорегіон "Карпати-Україна", Львівської обласної ради, департаменту освіти і науки ЛОДА, департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації та Міністерства освіти і науки України.

Як відомо, проект “Схід і Захід разом: будуємо довіру зі шкільної парти” реалізується за фінансової підтримки Європейського союзу в рамках Програма підтримки секторальної політики – підтримка регіональної політики України.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині правоохоронці разом вихованцями дитбудинку намалювали плакат проти насильства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ