Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Шкільні батли»: стартують зйомки другої програми нового сезону

У четвер, 22 березня, у палаці спорту «Динамо» (вул. Вітовського, 53) стартують зйомки другої програми нового сезону «Шкільних батлів» - проекту, організованому Національним Олімпійським комітетом Львівщини у тісній співпраці з обласною радою та телеканалом «Перший Західний».

У програмі змагань – спортивні естафети, вікторина та конкурс капітанів команд. У перших змаганнях нового сезону взяли участь школярі СЗШ №3 Борислава та Перемишлянська НВК «СЗШ-гімназія». Гостем першої програми нового сезону був відомий представник санного спорту, учасник Олімпійських ігор в Південній Кореї Антон Дукач.                                  

У другій програмі змагань візьмуть участь Хлопчицька СЗШ (Самбірський район) та ЗОШ №1 з Кам’янки-Бузької. Гостем другої програми буде гірськолижниця Оля Книш, учасниця останніх зимових Олімпійських ігор.
Нагадаємо, переможцем проекту «Шкільні батли» минулого сезону стала сокальська СШ №3. У суперфіналі змагань сокальчани перемогли Радехівську СЗШ та Бродівську СШ №2, які також у напруженій боротьбі зуміли пробитися до найголовнішої битви сезону. Участь у першому 8-серійному проекті, у якому школярі демонстрували свої спортивні навики та інтелектуальні здібності, взяли 17 команд з різних куточків Львівщини. 

Завдяки наполегливій роботі команди НОКу Львівщини, цього року запланована участь у змаганнях не тільки школярів з Львівщини, а з Донецької та Луганської областей. Кожен з учасників «Шкільних батлів», незалежно від результатів змагань, отримає порахунки від НОКу Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ