Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школа бізнесу та неформальної освіти BizSmart провела перший інтенсив

Завершився перший інтенсивний курс школи бізнесу та неформальної освіти BizSmart. Ця школа – це навчальний проєкт для дітей та підлітків, який безкоштовно функціонує на базі Дитячих клубів Львова. Про це повідомили 16 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР

Під час проєкту учасники ознайомилися зі світом фінансів, навчились правильно складати особистий бюджет, критично мислити і знаходити творчий підхід до складних задач. Заняття складалися з теоретичної частини та симуляційних ігор на прикладах реальних проєктів.

Щодня підлітки відвідували різноманітні локації, де партнери BizSmart ознайомлювали зі своїми установами, ділилися здобутим досвідом у своїй професії та навчали учасників нових навичок. Партнерами першого інтенсивного курсу BizSmart стали: АБ "Укргазбанк", школа КМДШ, Інститут лідерства та управління УКУ, Центр Підприємництва УКУ, Холдинг емоцій "!FEST".

"Ми надзвичайно вражені такому великому запиту учасників до нашої школи і розуміємо, що потреби наших дітей сильно змінилися. Питання фінансів, складання особистого бюджету та розвиток особистих якостей для дітей, а особливо для підлітків є дуже актуальним. Також, анонсуємо, що ми не прощаємося надовго, і починаємо готуватися до нових курсів та навчань, яких у BizSmart буде тільки більше та більше!", - зазначає Діана Наорлевич, координатор Дитячих клубів Львова.

Відео відгуки учасників за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ