Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школа та садочки Львівщини продовжують забезпечувати інтернетом в укриттях

Ще майже 150 шкіл та садочків міста Лева будуть забезпечені інтернетом в укриттях. Про це повідомили в Львівській обласній військовій адміністрації.

Вчора, 14-го лютого, у стінах Львівської обласної військової адміністрації відбулась чергова передача роутерів, які найближчим часом роздаватимуть Wi-Fi в укриттях шкіл та садочків Львова.

Відділи освіти Львівської міської ради отримали 146 маршрутизаторів зв’язку, серед яких: 

  • Відділ освіти Шевченківського та Залізничного районів - 66 роутерів; 
  • Відділ освіти Галицького та Франківського районів - 35 роутерів; 
  • Відділ освіти Сихівського та Личаківського районів - 45 роутерів; 

Нагадаємо, за ініціативи начальника Львівської ОВА Максима Козицького минулоріч створили Робочу групу, мета якої - забезпечити всі власні укриття закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти засобами зв’язку. Робочу групу очолив заступник голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) - Олександр Кулепін. 

«Наше завдання забезпечити інтернет у всіх школах та садочках Львівщини, котрі мають власні укриття, тому ми дуже раді, що Львівська міська рада демонструє лідерство та швидко опрацьовує це питання. Наша мета - забезпечити всі укриття ЗДО та ЗЗСО засобами зв’язку. Дякую ЛМР за активну позицію», – зазначив голова Робочої групи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ