Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школи отримають результати ДПА 27 травня

Результати державної підсумкової атестації, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання, з української мови, математики та історії України стануть відомі адміністраціям шкіл орієнтовно 27 травня 2016 року. Про це повідомив освітній портал із посиланням на прес-службу Українського центру оцінювання якості освіти.

Загальноосвітні навчальні заклади зможуть отримати відомості результатів державної підсумкової атестації в електронному вигляді.

В Україні планують впровадити новий метод шкалювання результатів ЗНО

Для завантаження відомості результатів державної підсумкової атестації керівник навчального закладу (або визначена ним особа) за допомогою логіна та пароля, наданого раніше регіональним центром оцінювання якості освіти, має ввійти на спеціальну сторінку навчального закладу на сайті Українського центру оцінювання якості освіти, скориставшись сервісом «Заклади освіти».

Порядок дій для завантаження відомості та перевірки дійсності електронного цифрового підпису Українського центру одночасно з відомостями буде розміщено у вкладці «Відомість результатів ДПА» сервісу «Заклади освіти».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ