Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Школярі з Трускавця побачили, як виготовляють у Стрию кабельні мережі для автомобілів

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради продовжує профорієнтаційну роботу з учнівською молоддю. Про це Гал-інфо повідомили сьогодні, 10 грудня, у прес-службі Трускавецької міської ради.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Трускавецької міської ради продовжує профорієнтаційну роботу з учнівською молоддю. Так, 9 грудня 25 дев’ятикласників СЗШ №1 м. Трускавець побували на підприємстві ТзОВ «Леоні Ваерінг Системс УА ГмБХ», що знаходиться в промисловій зоні м. Стрий.

«Леоні» в Україні – одне з найбільш виробничих підприємств, у яке інвестовано понад 65 млн. євро іноземних інвестицій. Завод в Стрию було відкрито у 2003 році. Сьогодні там працює понад 7200 людей. На заводі виготовляють кабельні мережі для автомобілів світових брендів: «Opel», «Porsche», «Volkswagen», «Audi», «Lamborghini».

Учнів ознайомили з історією створення та розвитку заводу, провели екскурсію цехами, ознайомили з технологічним процесом виробництва кабельних мереж для засобів транспорту, тонкощами роботи монтерів кабельного виробництва, операторів технологічних установок.

На завершення екскурсії діти отримали презентаційні буклети про підприємство.

Корисна та цікава інформація, яку учні винесли для себе після екскурсії, неодмінно знадобиться для того, щоб зробити правильний вибір свого професійного майбутнього.

Нагадаємо, що в освітній сфері Дрогобича дефіциту коштів на виплату зарплат педагогічним працівникам немає, напротивагу галузі охорони здоров`я.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ