Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Шлагбаум усьому голова: як у Дрогобичі боротимуться зі стихійним паркуванням

Проблему стихійної парковки біля Катедрального собору Пресвятої Трійці планують вирішити – встановивши шлагбаум. Про це сьогодні, 4 лютого, повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.
Фото ДМР

У Дрогобичі поруч із Катедральним собором Пресвятої Трійці з боку вулиці Трускавецької планують встановити шлагбаум, аби обмежити заїзд автомобілів

Незважаючи на те, що на вулиці Трускавецькій навпроти території Собору розміщено дорожній знак «В`їзд заборонено» та півсфери, водії порушують правила дорожнього руху та паркують автотранспорт біля Катедрального собору Пресвятої Трійці і магазину «Ромашка».

Раніше водії, ігноруючи дорожні знаки та оголошення центральної площі пішохідною зоною, по цій вулиці заїжджали на площу Ринок. Зараз після її реконструкції заїзд автотранспорту унеможливили, встановивши стовпці. Тепер залишилася проблема зі стихійною парковкою біля Катедрального собору Пресвятої Трійці.

З цього приводу перед місцевим самоврядуванням неодноразово клопотало і духовенство УГКЦ. На цю проблему неодноразово місцевій поліції вказувало керівництва міста. Однак штрафи та роз’яснювальні бесіди для водіїв не є перешкодою.

Як наголошують представники церкви, постійний рух та паркування автомобілів не лише перешкоджає проведенню Богослужінь чи весільних та похоронних процесій, а й негативно впливає на саму будівлю, зокрема на руйнування її фундаменту та фасаду.

Відтак міський голова Дрогобича Тарас Кучма доручив керівництву Депаратаменту міського господарства ДМР вжити необхідних заходів, щоб біля дорожнього знаку «В`їзд заборонено» навпроти Катедрального собору встановити шлагбаум, щоб обмежити заїзд автомобілів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ