Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шмигаль: Найближчим часом в Уряді плануються кадрові зміни

16 грудня на своїй сторінці у Facebook Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував кадрові зміни в Уряді найближчим часом.
Фото з Facebook-сторінки Дениса Шмигаля

Зокрема, Денис Шмигаль зазначив, що будуть призначені керівники кількох міністерств.

"Ми не можемо залишити такі важливі галузі, як енергетика чи освіта, без повноцінного управління. Тим більше нещодавно Верховна Рада ухвалила законопроєкт, який обмежує функціонал та роботу виконувачів обов’язків міністра. З повагою до рішення Парламенту, пропонуватиму кандидатури відповідних міністрів".

Також Прем’єр зазначив, що разом із депутатським корпусом тривають дискусії щодо призначення очільника аграрного міністерства:

"Україна має потужний аграрний сектор, тому з перших місяців роботи нашого Уряду обговорювалася необхідність відновлення роботи профільного міністерства. Нам потрібна ефективна, державницька політика у сфері АПК, а також захист інтересів українських виробників. На початку наступного року можна очікувати, що відбудеться створення повноцінного аграрного міністерства".

Також в Уряді розраховують, що керівника отримає і міністерство у справах ветеранів. Адже сьогодні Верховна Рада задовольнила заяву міністра про відставку.

Рада відправила у відставку Міністра у справах ветеранів Бессараба

"Дякую Сергію Борисовичу Бессарабу за важливу та складну роботу, а також за ті зусилля, які він доклав до посилення інституційної спроможності свого міністерства", - додав Шмигаль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ