Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Шостий тур чемпіонату України з водно поло відбудеться у Дніпродзержинську

Шостий тур чемпіонату України з водно поло, який буде останнім в регулярному чемпіонаті, відбудеться у Дніпродзержинську з 18 по 22 травня.

Про це повідомив державний тренер, віце-президент Федерації водного поло України Віталій Лісун. Матчі, за підсумками яких буде сформована підсумкова турнірна таблиця, триватимуть з 19 по 22 травня. 18 травня – день приїзду команд на офіційні матчі.

Тур, що відбудеться у басейні «МіКопм», стане важливим для лідерів чемпіонату львівського «Динамо» та харківського «Слобожанця». Матч між найсильнішими українськими командами визначить хто з якого місця стартуватиме у чемпіонському плей-офф. Нагадаємо, за тур до фінішу регулярного чемпіонату в активі львівського «Динамо» - 69 очок, а харківського «Слобожанця» - 66.

Команда, що за підсумками чемпіонату посяде друге місце, спочатку прийме переможця регулярного чемпіонату у себе вдома. Перші два чемпіонські матчі відбудуться у період з 3 по 5 червня. Продовження фінальних матчів плей-офф уже відбудеться у басейні команди, що виграла регулярний чемпіонат. Третій, а при необхідності четвертий і п’ятий матч серії заплановано провести з 10 по 12 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ