Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Штурмові бригади Нацгвардії почали практичні навчання зі знищення ворога

Міністерство внутрішніх справ України формує додаткові бригади Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби – «Гвардія наступу».

Основу бригад становлять офіцери та солдати, які уже мають бойовий досвід і якнайкраще проявили себе на різних ділянках фронту. Доукомплектування нових бригад відбувається виключно з добровольців, високомотивованих патріотів України.

Як повідомляють в ЛОДА, склад Національної гвардії України доповнять три нові бригади: «Буревій», «Червона калина» та «Кара-Даг». Обираючи бригаду, кандидат має врахувати, що в Нацгвардії та Держприкордонслужбі він вступає на військову службу, а в бригаді Нацполіції стає поліцейським.

В Україні активно готують штурмові підрозділи Національної гвардії України. Бійці від теоретичних занять перейшли до практичних штурмових дій у лісовій місцевості. Нацгвардійці вчать вести бойові дії у наступі, виявляти ворожі позиції, оточувати їх і, нарешті, знищувати ворога.

Спершу охочі проходять психологічний відбір, показують рівень фізичної підготовки. Після медичного огляду командування бригади приймає остаточне рішення чи підходить людина у підрозділ. У «Гвардії наступу» бійців вчать не лише штурмувати, але й тримати оборону, надавати першу медичну допомогу пораненим, а ще – проводять заняття з аеророзвідки, вчать розумітися на картах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ