Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шуфрич називає Луценка головним клоуном України

Вчора, 25 січня, в прямому ефірі програми „Я так думаю” міністр надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич звернувся до свого опонента – радника Президента Тараса Стецьківа з проханням звернути увагу, на яких дорогих сценах виступає його команда і з якими концертами їздить по Україні їхній головний клоун.
 
„Шановні самооборонці, ви зверніть увагу, на яких сценах ви виступаєте. Коли я був в опозиції, то виступав у промерзлих клубах і підтримував людей. А ви виставляєте сцени за 25 тисяч доларів і ваш головний клоун виступає з концертами по всій Україні”, – зазначив міністр МНС.
„Я переконаний, що після нашої дискусії ваші інвестори, які проплачують ваші сцени за десятки тисяч доларів, зараз задумаються, чи на тих вони поставили, чи, можливо, справді варто підтримати нормальних людей”, – додав Нестор Шуфрич.
Водночас Шуфрич згадав, що „коли суд визнав їхнього головного самооборонця корупціонером, то він почав кричати, що це не той суд, однак коли щось змінилось на його користь, то це вже – „наш” суд”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ