Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Шувалову заборонили в'їзд в Україну на 5 років

Російському політтехнологу Ігорю Шувалову заборонили в'їзд в Україну строком на 5 років. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат Антон Геращенко.
Українська правда

"Перемога! 
Сьогодні російський пропагандист, фактичний керівник інформаційної служби телеканалу "Інтер", шеф відомої провокаторки Маріі Столярової, Ігор Шувалов був "видворений" українськими прикордонниками за межі України з забороною в'їзду строком на 5 років. 

За оперативними даними, антиукраїнська діяльність Шувалова І.Ю. використовувалась спецслужбами Російської Федерації в активних заходах впливу по висвітленню спеціально підготовлених та резонансних відомостей через засоби масової інформації, зокрема з висвітлення у ЗМІ репортажів по звинуваченню керівництва нашої країни у військовому захваті влади у 2014 році та спланованої акції «Небесна сотня».

Також зазначений громадянин залучений до широкомасштабної акції щодо зриву євроінтеграційних та сучасних реформ в Україні та бере активну участь у проекті просування Росії, як єдиного нащадка «країни-переможця фашизму у Великій Вітчизняній війні» (а не в Другій світовій) та Росії, як уособлення сучасного антифашизму, які провадиться в ідеологічних рамках «Георгіївські стрічки» та «Безсмертний полк».

Боротьба з російською пропагандою в Украіні триває", - написав  Антон Геращенко.

Також у дописі зазначено, що вперше СБУ  під тиском Александра Турчинова і Арсена Авакова "видворила"  Шувалова із України 28 березня 2014 року.

"Але під зустрічним тиском співвласників телеканалу "Інтер" на тодішнього голову СБУ Валентина Наливайченка це рішення було відмінено і Шувалов ще три роки продовжував виконувати завдання російської пропаганди, фактично керуючи інформаційним блоком "Інтеру". 

Методи впливу на інформаційний простір України Ігоря Шувалова і його підлеглої провокаторки Марії Столярової були викриті і опубліковані фахівцями проекту "Миротворец" влітку 2016 року, після аналізу оприлюднених в мережі Internet данних із електронних скриньок М. Столярової і ії стосунків з І. Шуваловим", - йдеться у повідомленні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ