Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Скібіцький: Україна терміново потребує ракет великої дальності

Україні вкрай необхідно отримати ракети та артилерію більшої дальності до того, як Росія зможе перекинути свої підкріплення для проведення нового наступу.

Про це в інтерв’ю CNN заявив офіційний представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький, пише Суспільне. 

"За словами представника воєнної розвідки України, окупанти почали перекидати військові вантажі по всій території Російської Федерації, зокрема через Кримський півострів у південні області", — йдеться у повідомленні.

Скібіцький розповів, що нині російські військові склади розташовані на відстані від 80 до 120 кілометрів від лінії фронт. Тому, щоб завдавати по них ударів, Україні потрібна артилерія більшої дальності. Окрім того, далекобійна артилерія потрібна для того, щоб Україна могла розпочати контрнаступ до того, як Росія перекине підкріплення.

"Особливо зараз для формування потужних ударних угруповань потрібні танки, БМП, важке озброєння, яке дало б змогу швидко вести контрнаступ проти противника", — зазначив Вадим Скібіцький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ