Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Слідчі в РФ озвучили основну версію вбивства Жиліна

Розбіжності в бізнесі є основною версією вбивства глави терористичної організації "Оплот" Євгена Жиліна в підмосковному ресторані.

Про це повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на представника обласного главку СКР Ольгу Врадій.

"Слідством відпрацьовується низка версій скоєного злочину. Пріоритетною є комерційна діяльність, також не виключаються особисті неприязні стосунки", - сказала Врадій.

Вона також повідомила, що вбивця був ретельно загримований. "У нього були накладні вуса, спортивні окуляри з антивідблисковими жовтими скельцями, панама", - сказала представник слідства.

Жилін був убитий у понеділок 19 вересня в ресторані "Вєтєрок", розташованому в селищі "Горки-2" на Рубльово-Успенському шосе в Підмосков'ї.

Як повідомляв "Інтерфаксу" співрозмовник, вбивця чекав на жертву за столиком в ресторані. Він відкрив вогонь, як тільки Жилін і його знайомий Андрій Козирєв зайшли в заклад. В результаті стрілянини лідер "Оплоту" був убитий, Козирєв був важко поранений і госпіталізований. Козирєв після операції перебуває в комі.

Після вбивства підозрюваний виїхав автомобілі, в яокму водій чекав на нього біля ресторану, сказав співрозмовник агентства.

Порушено кримінальну справу за статтями КК РФ "Вбивство двох і більше осіб" і "Незаконний обіг зброї".

У той же час, радник міністра внутрішніх справ заявив, що офіційного підтвердження про те, що убитий саме Жилін, Україна ще не отримувала.

УП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ